Stroji za
rezkanje

Rezkalni stroji so obdelovalni stroji za kovino, les in umetne mase in so nepogrešljiv stroj v orodjarstvu. Rezkanje kovin z rezkalnimi stroji iz naše ponudbe je hitro in učinkovito. Z ustreznim rezkalnim strojem lahko zmanjšate stroške dela, izboljšate proizvodnjo izdelkov in dolgoročno izboljšate proizvodnjo in poslovanje vašega podjetja.

POGLEJ VRSTE STROJEV

Vertikalni rezkalni stroji

Vertikalni rezkalni stroji so, podobno kakor horizontalni rezkalni stroji, nepogrešljivi stroji v orodjarstvu in ostalih industrijah. Rezkalni stroji so v veliko pomoč pri izdelavi tako manj zahtevnih kakor tudi najbolj zahtevnih produktov. Tehnologija je na področju rezkalnih strojev močno napredovala, zato je na trgu mogoče najti odlične vertikalne in horizontalne rezkalne stroje, ki so popolnoma računalniško vodeni. Delo bo s pomočjo odličnega rezkalnega stroja za kovino opravljeno hitro, enostavno in, kar je izredno pomembno, brez napak.

Vertikalni rezkalni stroji Fanuc

Vrhunski CNC obdelovalni stroji, ki bodo kos prav vsaki nalogi. V naši ponudbi imamo na voljo model proizvajalca Fanuc Robomachine: Fanuc RoboDrill. Zaradi svoje vsestranskosti se omenjeni vertikalni rezkalni stroj za kovino uporablja na mnogih področjih: v avtomobilski industriji, urarski in draguljarski industriji ter v orodjarstvu. Gre za izredno zanesljiv rezkalni stroj, ki se ponaša z dolgo življenjsko dobo. Rezkalni stroji za kovino so zaradi visoke hitrosti primerni za obdelavo elektronskih delov in drugih manjših delov, zaradi robustnosti in izredno precizne obdelave pa so primerni tudi za delo z aluminijem in nerjavečim jeklom.

Vertikalni rezkalni stroji Hwacheon

V svetu kovinske obdelave so kakovost, natančnost in učinkovitost ključni dejavniki, ki vplivajo na uspeh in konkurenčnost podjetij. V tem kontekstu so vertikalni rezkalni stroji proizvajalca Hwacheon izjemno cenjeni in priznani po vsem svetu. Ne glede na vrsto kovine, ki jo obdelujete, ali pa kompleksnost vaših projektov, se lahko zanesete na Hwacheon stroje, da bodo izpolnili vaša pričakovanja in zahteve.

Vertikalni rezkalni stroji Akira Seiki Širok razpon proizvodnje, s preverjanjem ravni delovanja, zagotavlja več izbire za primeren model uporabe.
Vertikalni rezkalni stroji Pinnacle Preizkušena kakovost strojev Pinnacle je narejena tako, da izpolnjuje vaše potrebe po napredni tehnologiji, zlasti za vse stranke v visokotehnoloških panogah.

Vertikalni rezkalni stroji Starvision 

Starvision ima 20 let poklicnih izkušenj na področju raziskav in razvoja, sestavljanja, nadzora kakovosti in trženja obdelovalnega centra z dvojnim stebrom. Starvision vključuje napredno tehnologijo in stroga merila za lastne izdelke. Postavljajo si zelo visoke standarde in vedno ohranjajo stalno izmenjavo znanja, izkušenj ter inovacije.

Horizontalni rezkalni stroji

S horizontalnimi rezkalnimi stroji za kovino lahko izdelamo najzahtevnejše produkte, skrajšamo postopek izdelave, s čimer učinkovito optimiziramo proizvodne stroške.

Horizontalni rezkalni stroji, ki jih lahko najdete v naši ponudbi, so kakovostni rezkalni stroji za kovino, ki omogočajo odlične rezultate dela. Dovolite nam, da vam pomagamo tako, da vam strokovno svetujemo pri izbiri horizontalnega rezkalnega stroja. Naša strokovna podpora vam je na voljo kadarkoli, ne glede na aspekt uporabe ali življenjske dobe rezkalnega ali kateregakoli drugega stroja.

Horizontalni rezkalni stroji Hwacheon je eno vodilnih imen v industriji obdelovalnih strojev. Za ohranjanje vašega zaupanja skrbijo tako, da vam nudijo najboljše horizontalne rezkalne stroje za kovino in ostale stroje ter storitve.

Horizontalni rezkalni stroji Akira Seiki 

Širok razpon proizvodnje, s preverjanjem ravni delovanja, zagotavlja več izbire za primeren model uporabe.

Stroji za rezkanje

HWACHEON H6

AKIRA SEIKI H3-XP

AKIRA SEIKI H5-XP

FANUC ROBODRILL

HWACHEON SIRIUS UL+

HWACHEON SIRIUS 2500

HWACHEON VESTA 1000+

HWACHEON VESTA 1300

HWACHEON VESTA 2000

HWACHEON VESTA 610D

HWACHEON D2-5AX

AKIRA SEIKI V6-XP

PINNACLE DV-2142

STARVISION FG-6226

STARVISION V-8243